stroj.gif, 5 KB
Úvodní strana serveru O programu     Formuláře     Ke stažení     Ceník     Objednávka     Prodejci     Podpora     Kontakt


 
 

Program FormFiller, verze 2.0

Tisková zpráva vydaná u příležitosti podzimního veletrhu SFAMEX´98, kde byl prezentován stav nové verze 2.0 programu FormFiller pro práci s formuláři.

FormFiller 2.0 je komplexní softwarový produkt pro práci s formuláři, pracující pod operačními systémy Windows 95/98/NT. Jedná se o plně 32bitovou kancelářskou aplikaci podporující funkční standardy v oboru GUI (graphical user interface). Verze 2.0 navazuje na úspěšné verze 1.2 a 1.5, které se prodávají na našem trhu již skoro dva roky. Filosofie produktu vychází z technologie vyvinuté společností Magicware za účelem dosažení přesného tisku.

Nyní přichází FormFiller ve zcela novém kabátě. Nová verze 2.0 přináší nové objekty, které lze umístit na formulář (obrázky, čárkové kódy), podporuje barevný tisk a snaží se o to, aby zpracovávané formuláře byly nejen plně funkční, ale aby i dobře vypadaly. Kromě zdokonaleného ovládání a speciálních nástrojů (zcela nový způsob vkládání skenovaných formulářů na pozadí, plynulý zoom, plovoucí toolbary a mnoho dalšího) přináší tato verze také prvky, které formulářům FormFilleru otevírají další možnosti. Pomocí vzorečků lze provádět výpočty mezi kolonkami podobně jako v tabulkových procesorech. Další novinkou jsou projekty, do kterých může uživatel skládat jednotlivé dokumenty, tak jak to vyhovuje jejich logice, rozdělovat je do podskupin a mít je vždy snadno přístupné.

Do projektů bude možné přidávat i tabulky databází, což poskytuje mimo jiné i dobrý přehled nad daty jednotlivých formulářů. Právě databáze jsou další silnou zbraní této aplikace. Uživatel je nemusí importovat jen z jiných aplikací, jak je to obvyklé u podobných produktů (mj. i to lze s FormFillerem 2.0 realizovat velmi snadno), ale může je sám vytvářet a editovat stejně jako v aplikacích k tomu přímo vyvinutých.

Obchodní strategie se od verze 2.0 zaměřuje na přizpůsobení jednotlivým kategoriím uživatelů. Znamená to, že FormFiller bude postupně k dispozici ve třech různých baleních s různou cenou. První typ, FormFiller - Light, je určen pro uživatele, který preferuje co nejjednodušší obsluhu a který potřebuje rychlý výsledek bez komplexní znalosti dané problematiky. Light navazuje na předchozí verzi 1.2 a neobsahuje práci s databázemi. O databáze je obohaceno balení FormFiller - Standard, které by se mělo objevit asi za dva další měsíce po uvedení verze Light na trh. Standard je určen pro ty, kteří vyplňují formuláře častěji nebo ve větších sériích a je zde více podpůrných nástrojů pro tvorbu vlastních formulářů. Jako poslední balík sady se plánuje uvedení verze FormFiller - Profi, určené pro hromadné nasazení v sítích a pracovních skupinách.


Pavel Bělíček
technický ředitel spol. Magicware

15.11.1998
 


 
   Dealerské centrum    Tiskové centrum    Mapa serveru
Central European Computer Company s.r.o.    Aktualizováno  11.9.2008 17:36:58