stroj.gif, 5 KB
Úvodní strana serveru O programu     Formuláře     Ke stažení     Ceník     Objednávka     Prodejci     Podpora     Kontakt


 
 

FormFiller 2.0 Light a formulářové balíky

Tisková zpráva vydaná po uvedení produktu FormFiller 2.0 Light na trh. Popis filosofie balíků formulářů.

Koncem dubna tohoto roku byla uvedena na trh další verze editoru pro vyplňování, tvorbu a zpracování formulářů FormFiller 2.0 Light. Tato verze je prvním stupněm vyvíjené řady 2.0, která pracuje pod operačními systémy Windows 95/98/NT. Navazuje na úspěšné verze FormFiller 1.2 a 1.5, které se úspěšně prodávají na našem trhu již dva roky. Filozofie produktu vychází z technologie přesného tisku vyvinuté společností Magicware.

Celá řada 2.0 přináší nové prvky v oblasti grafických možností uživatelské tvorby formulářů, především nové objekty (obrázky, čárkové kódy), zdokonalené ovládání (možnost hromadné editace, plynulý zoom, plovoucí toolbary), podporován je také barevný tisk. Výrazným novým prvkem je možnost zpracování údajů pomocí nadefinovaných vztahů mezi kolonkami formuláře.

FormFiller 2.0 Light, je určen pro uživatele, kteří preferují co nejjednodušší obsluhu a potřebují rychlý výsledek bez komplexní znalosti dané problematiky. Velmi dobře ho využije téměř každá kancelář, kde je potřeba vyplňovat různé druhy formulářů. V základní instalaci jsou připraveny více než dvě desítky formulářů běžného použití např. faktura, dodací list, příkazy k úhradě, dále poštovní doklady - složenky, poštovní průvodka a dále některé běžné typy účetních tiskopisů jako je např. rozvaha, nebo výkaz zisků a ztrát. Oproti jiným softwarovým řešením má FormFiller dvě základní výhody - možnost univerzálního použítí (prakticky na jakékoliv typy formulářů) a dále možnost uživatelského vytváření formulářů (editor obsahuje definiční režim na uživatelské úrovni).

Další novinkou je příprava tematických oblastí formulářů v podobě balíků. Tyto formuláře jsou průběžně dodávány na trh. Daná oblast formulářů je zpracována komplexním způsobem, formuláře jsou v dokonalé grafické kvalitě, obsahují nadefinované vzorce a průvodní manuál pro způsob vyplnění. V současné době jsou připraveny balíky tiskopisů pro daňová přiznání a související formuláře z řady DANĚ 1999. Dalšími připravovanými balíky jsou formuláře ČSSZ, Zdravotní pojišťovny, kompletní A-V DOKLADY, na jejichž vyplňování je editor FormFiller certifikován Českou poštou a formuláře z mnoha dalších oborů.


Otto Kočí
produktový manažer pro FormFiller Magicware s.r.o.

12.5.1999
 


 
   Dealerské centrum    Tiskové centrum    Mapa serveru
Central European Computer Company s.r.o.    Aktualizováno  11.9.2008 17:36:58